Åpen barselcafé i kombinasjon med trening

Drammens første barselcafè! Tilbud om veiledet trening gjennom svangerskap og etter fødsel, sammen med mulighet til samtaler, kos, amming og lunsj. OG - fedre, dere er også hjertelig velkomne!

MoovMamma startet opp i mai 2017 av Isabelle Aguilera og Hege Solbakken. Isabelle har mange kurs innenfor kvinnehelse og graviditet, er utdannet osteopat og PT. Hege er selv mor til to nydelige gutter. Hun er utdannet ernæringsfysiolog, og har jobbet som PT og instruktør i mange år. Både Isabelle og Hege er fra august 2018 klare for nye utfordringer, og har derfor gitt MoovMamma videre til tre flotte jenter; Mai Linn Michalsen, Kine Dahl og Lene Fyrileiv Nævra. De har alle tre to barn hver, og har lenge jobbet med trening. De brenner for å gjøre svangerskaps- og barseltiden best mulig for kommende og ferske mødre og fedre der ute, og gleder seg veldig til å treffe dere!

I tillegg til trening og cafè, tilbyr MoovMamma jevnlige kurs og arrangementer. Blant annet:

  • Førstehjelpskurs for foreldre. Kursene blir holdt av fagkyndige kvinner fra ambulanseyrket.
  • Babymassasjekurs.
  • Foredrag. I løpet av året vil det bli holdt flere foredrag rettet mot kvinnehelse og graviditet. Vi vil få besøk av dyktige og kunnskapsrike foredragsholdere som ønsker å lære bort det de kan - hold dere oppdatert på nettsiden og facebooksiden vår.
  • Babydans, babysang og babymatlaging kommer med jevne mellomrom.


Dersom du har spørsmål, får du tak i Mai Linn, Kine og Lene ved å sende mail til mamma@moov.no. Du kan også sjekke ut deres facebookside.

Velkommen til oss!

Vil du bli medlem?

Finn medlemskapet som passer for deg

Bli medlem