Moov Treningssenter

Vi bryr oss om deg

MOOV er et av de flotteste treningssentrene i Drammen, og tilbyr et helhetlig konsept innen trening, helse og velvære. Moderne teknologi, høy treningsfaglig kunnskap og et stimulerende miljø gir deg inspirasjon til å nå dine mål. Moov er det vi kaller et fullservicesenter – vi er alltid bemannet, tilbyr over 60 gruppetimer i uken i tillegg til fine egentreningslokaler, og ikke minst en koselig café som fokuserer på sunne, næringsrike og gode varer.

Treningssenteret ble bygget i 2008 for å gi studentene i Drammen et godt treningstilbud, og for å hjelpe til med å legge forholdene til rette for en fin studietid. Likevel er ikke MOOV bare for studenter, her finnes det folk i alle aldre og med ulik treningsbakgrunn. Med flere «Godt Voksen»-gruppetimer på formiddagene, og salg av sunnere vafler, müsliboller og kaker i caféen, har Moov blitt et veldig hyggelig og populært møtepunkt også for seniorer. Og for deg med en liten en kan MoovMamma være et flott tilbud  – vi har selvfølgelig barnepass.

Sammen har vi kompetanse til å hjelpe deg å nå dine mål, uansett om det er "å få bedre hverdagshelse" eller å bedre tiden på Birken. For deg som ikke vet helt hvor du skal begynne, er Moov en god og trygg arena for å komme i gang. Vi tilbyr mange forskjellige typer medlemskap, alt fra student-, senior-, bedrifts- og formiddagsmedlemskap, og har et solid PT-team med kunnskapsrike og erfarne personlige trenere som kan hjelpe deg til å nå dine mål uansett hva det måtte være. 

Lurer du på hva medlemskapet inkluderer? Klikk her.

Ikke glem at vi er alle nybegynnere i begynnelsen!

Velkommen til MOOV treningssenter!

Vil du bli medlem?

Finn medlemskapet som passer for deg

Bli medlem